gas, water, cv

Gas, water en CV

Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt biedt P-Projects naast oplossingen voor elektra ook de benodigde expertise in (aansluitingen voor) gas, water en CV.

Particulieren
Stromend water en gas zijn basisbehoeften waar wij ons in Nederland geen zorgen over hoeven te maken. Waar wij echter wel bij stil willen staan is efficiëntie. Een professionele aansluiting met de juiste CV zorgt voor een milieubewuste leefomgeving en bespaart jaarlijks aanzienlijke kosten in gas, water en licht.

Bedrijven
Of het nu een simpele aansluiting op het net is of een uitvoerig infrastructureel project binnen uw bedrijf, wij kiezen de CV die het beste past bij uw zakelijke profiel.

Gas, water en licht; P-Projects geeft u uitleg en kiest vervolgens samen met u de beste oplossing.

Wij informeren, begeleiden en installeren.


Vloerverwarming
Vloerverwarming wordt almaar populairder in Nederland; steeds vaker wordt er voor vloerverwarming gekozen omdat het huis dan gelijkmatiger wordt verwarmd dan bij een normale verwarming met cv-ketel installatie het geval is. Dit type verwarming werkt daarom efficiënter en hierdoor bespaar je niet alleen op je energierekening, je bent ook nog eens milieubewust bezig door het verminderd gasverbruik.

Ook voor aanleg van complete vloerverwarmingsinstallaties kunt u terecht bij P-Projects.

Vloerverwarming

 

 

Zonnepanelen
Om kosten en milieu te ontzien sluit P-Projects uw huis of zaak ook aan op zonnepanelen. Zo werken wij samen met u aan een groenere toekomst. Voor meer informatie over zonnepanelen kunt u hier kijken.