Elektra

Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt biedt P-Projects oplossingen voor al uw elektravoorzieningen, in de ruimste zin van het woord; voor woonhuis of bedrijfspand, voor nieuwbouw, verbouw of renovatie.

Op maat gemaakte oplossingen met professionele expertise; bij P-Projects zit u altijd goed.

Particulieren
Het is een professionele aangelegenheid om uw huis te voorzien van de basisaansluitingen op het stroomnet. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke zaken bij het installeren van elektravoorzieningen in uw huis. Juist daarom wilt u dit overlaten aan een topexpert.

Wij hebben voor u die parate kennis en ervaring in huis.

Luxe
Daarnaast bieden wij ook voorzieningen voor luxe projecten zoals zwembaden, sauna’s en spa’s. Hier houden we vanzelfsprekend, naast effectiviteit, ook zeer wel rekening met de esthetische aspecten; de installaties worden smaakvol geïntegreerd in de omgeving.

Bedrijven
Als bedrijf wilt u het liefst alle aspecten onder één dak geplaatst hebben. P-Projects biedt totaaloplossingen, waardoor uw bedrijf zich geen zorgen hoeft te maken over bijvoorbeeld verschillende aannemers die langs elkaar heen werken. Naast elektra verzorgen wij ook gas, water, cv, luchtbehandeling en beveiligingsinstallaties.

Wij installeren en integreren, vaak met behulp van het Domotica.

Tevens leveren en plaatsen wij betrouwbare en geavanceerde camera en beveiligingssystemen.

Meer informatie over Domotica vindt u hier.

Meer informatie over camera en beveiliging vindt u hier.

P-Projects is kortom van alle markten thuis, gespecialiseerd veelzijdig!

 

Zonnepanelen
P-Projects is ook thuis in de markt van zonnepanelen. Wij willen een verantwoorde, groene en economische toekomst kunnen bieden aan onze klanten. Wilt u meer informatie over zonnepanelen voor uw bedrijf of woonhuis, dan kunt u hier kijken.

Gebouwenautomatisering
Alles in uw huis bedienen met eenn simpele druk op de knop, met Domotica gebouwenautomatisering ligt dit binnen handbereik. P-Projects is trotse partner van Domotica, hét gebouwenautomatiseringssysteem bij uitstek. Wilt u meer weten over Domotica, dan kunt u hier kijken.

  • Domotica
  • Domotica
  • Domotica