Camera en beveiliging

Beveiliging
Een veilig gevoel is onbetaalbaar. Met onze beveiligingsinstallaties hoeft u zich geen zorgen meer te maken over securiteit of inboedel. Beveiligingssystemen zijn de afgelopen jaren een stuk goedkoper geworden, waardoor het nu mogelijk is voor particulier en bedrijf om een elementair beveiligingssysteem aan te schaffen tegen een betaalbare prijs. P-Projects helpt u bij zowel het informeren over, als aanschaffen en installeren van, uw beveiligingssysteem.

Camera
Als beveiliging alléén niet aan uw behoefte voldoet, bieden wij ook installatie en voorziening van camera observatiesystemen. Uw waardevolle bezittingen, bedrijfsvermogen of de situatie binnen bedrijf of woonomgeving worden nauwlettend in de gaten houden. Met onze aansluitingen hebt u 24 uur per dag overzicht op het geheel.

Strategie
Het juiste ophangpunt is doorslaggevend voor de doeltreffendheid van uw camerasysteem. Ideale opstelling van uw camera’s vermindert niet alleen het aantal benodigde camera’s, maar let ook op de zichtbaarheid van de camera’s. Of juist de onzichtbaarheid…

  • Domotica
  • Domotica

Merken die wij gebruiken

 

jablotron-alarminstallaties      hikvision_logo_shadow